Nekretnine - izgradnja i trgovina - M&M COMMERCE d.o.o. Zagreb

Čižići, Krk

drthumbonly Vila Matijević smještena je u Čižićima na otoku Krku. Zaljev Soline, oaza mira, ljepote i zdravlja, kao "živa" razglednica obrubljuje i malo primorsko mjesto Čižići, uronjeno s jedne strane u more, a s druge u raskošno zelenilo. Uskim ulicama omeđenim tradicionalnom arhitekturom, kamenim gromačama, vrtovima mediteranskog bilja i raslinja (ugodni prostor dobrodošlice i domaćinske mediteranske ležernosti) uz prevladavajuću maslinu, mjesto se blago penje do vrha odakle puca pogled na zaljev i dalje u unutrašnjost...

Neposredna blizina ljekovitog blata, razvedena obala i očuvana priroda ovo mjesto afirmira kao privlačno ljetovalište i odmaralište a smještaj se nudi u sve brojnijim privatnim apartmanima. Opuštajućem ugođaju pod raskošnim zakriljem žalosnih vrbi (kuriozitet primorskog mjesta) na "Perilu" - spomeniku tradicijskog načina življenja- doprinosi i šetnja alejom borova, zaštitnim znakom Čižića ali i većeg dijela zaljeva Soline.

Apartmani su izgrađeni i uređeni 2006. godine. U ponudi su pet dvo-krevetnih apartmana i jedan tro-krevetni. Svi su apartmani prostrani i uređeni sa posebnom pažnjom. Mir i tišina koje pruža mjesto, kao i položaj apartmana priuštit će Vama i Vašoj obitelji ugodan odmor koji vam je zasigurno potreban nakon duge i naporne radne godine. 

Nadamo se da će upravo Vila Matijević biti vaš izbor za odmor te se radujemo vašem dolasku.

Obitelj Matijević

 

Mapa


Galerija

Kliknite sliku za prikaz u punoj veličini


 

Cjenik najma 

M&M COMMERCE d.o.o. Zagreb
Kanalska 8 Lučko, 10000 Zagreb
MB: 0387118
Tel: 01/6530-032
Fax: 01/6547-862
GMS: 091/20-62-644
 
{{statistika]]